Εξοπλισμός Νοσοκομείων με την βοήθεια της Saint-Gobain

Οι ομάδες της Saint-Gobain παγκοσμίως συνεχίζουν να κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν τις εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης. 

Στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, οι ομάδες Ecophon βοήθησαν τους επαγγελματίες υγείας να αναδιοργανώσουν τους θαλάμους περισσότερων από 10 νοσοκομείων για ασθενείς με Covid-19. Η  ειδικός στα ακουστικά συστήματα εταιρία παρείχε προϊόντα από τη σειρά Ecophon Hygiene ™ που αναπτύχθηκαν για ιδιαίτερα απαιτητικά περιβάλλοντα.

Στη Σουηδία, οι ομάδες της Dahl και οι πελάτες τους συνέβαλαν στη δημιουργία ενός νοσοκομείου στο εκθεσιακό κέντρο της Στοκχόλμης. Aυτή η εταιρία διανομής, που ειδικεύεται στα υδραυλικά, τη θέρμανση, την αποχέτευση, τον εξαερισμό και τις  προμήθειες έργων πολιτικού μηχανικού, διαχειρίστηκε αυτό το έργο με εξαιρετική ευελιξία. Χωρίς κανένα προγραμματισμό, οι ομάδες έπρεπε να δουλεύουν καθημερινά καθώς το έργο προχωρούσε. Χρειάστηκε λιγότερο από ένα δεκαπενθήμερο για την εγκατάσταση ολόκληρου του υδραυλικού συστήματος και την παράδοση μιας εντυπωσιακής ποσότητας προϊόντων: 180 WC, 60 x 300 l θερμοσίφωνες κ.λπ. Η επιτυχία αυτής της πρόκλησης οφειλόταν ιδίως στους 35 πελάτες της Dahl που εργάστηκαν ακούραστα για την τοποθέτηση σε αυτό το τεράστιο έργο και έκτοτε παρέμειναν διαθέσιμοι για οποιαδήποτε απαιτούμενη συντήρηση ή επισκευή. Οι συνεργάτες της Dahl, Peugeot και Ford, δάνεισαν  αμέσως δύο φορτηγά για τις παραδόσεις.