Περιγραφή Προϊόντος

Το Ecophon Solo ™ Baffle Wave είναι μια εξαιρετική «ακουστική λύση», κυρίως σε περιπτώσεις όπου δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση οροφής από τοίχο σε τοίχο.

Τα  Εcophon Baffles είναι κατάλληλα σε κτίρια όπου πρέπει να διατηρείται ο όγκος, το φυσικό φως εισάγεται στο δωμάτιο από φεγγίτες ή όταν επιλέγεται το σύστημα TABS (θερμικά ενεργοποιημένο κτίριο) ως σύστημα ψύξης. Το Ecophon Solo ™ Baffle Wave δίνει στον χώρο ένα ξεχωριστό σχεδιασμό  και την δυνατότητα έκφρασης του σχεδιασμού μέσα από συνδυασμό σχημάτων και χρωμάτων.

Μπορούν να αναρτηθούν με την χρήση προφίλ σύνδεσης Connect ™ Baffle, Ρυθμιζόμενα συνδετικά άγκιστρα ανάρτησης   ή πλέγμα Connect ™.

Τα συστήματα αποτελούνται από εξαρτήματα Ecophon Solo ™ Baffle Wave / anchor ή Solo ™ Baffle Wave / άγκιστρο και Connect ™ με βάρος περίπου 2-3 ​​kg / m. Τα Solo Baffle Wave διατίθενται σε μεγέθη 1800x600 / 300x40 και 1800x300 / 200x40 mm. Είναι κατασκευασμένα από γυαλί υψηλής πυκνότητας, με επιφάνεια Akutex ™ FT και στις δύο πλευρές. Tα άκρα τους είναι ευθύγραμμα και βαμμένα. Τα Ecophon Solo ™ Baffle Waves είναι εύκολα αποσυναρμολογημένα συστήματα.

Επιφάνειες και χρώματα

Akutex™ FT-A μοντέρνα επιφάνεια διαθέσιμη σε πολλά χρώματα και στους περισσότερους τύπους προϊόντων.

Η επιφάνεια  Akutex™ FT σε συνδυασμό με τον πυρήνα υαλοβάμβακα παρέχει βέλτιστη απορρόφηση του ήχου. Σε σύγκριση με την Akutex ™ T, το μέσο μέγεθος πόρου είναι μικρότερο από το ήμισυ, με τον αριθμό των πόρων να διπλασιάζεται, αλλά οι ανώτερες ακουστικές ιδιότητες διατηρούνται ακόμα. Με τους μικρότερους πόρους, το προϊόν είναι ακόμα πιο απωθητικό στη βρωμιά, καθιστώντας την επιφάνεια πιο εύκολη για καθαρισμό. 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Λεπτομέρειες Προϊόντος