Κόλλες Πλακιδίων, Αρμόστοκοι και Σιλικόνες Weber

Όλα τα προϊόντα για συγκόλληση και αρμολόγηση Weber είναι υψηλής ποιότητας, έχουν πιστοποίηση κατά ΕΝ και καλύπτουν τις ανάγκες των περισσοτέρων κατασκευών όσον αφορά την συγκόλληση και την αρμολόγησή των πλακιδίων. Οι κόλλες πλακιδίων που διαθέτει η Saint-Gobain Hellas υπερκαλύπτουν τις προδιαγραφές C2 TE και C2 TE S1.

Η κόλλα weber.col Flex που είναι η βάση στην γκάμα μας έχει πιστοποιηθεί με προδιαγραφές C2 TE σύμφωνα με το πρότυπο EN 12004 και διατίθεται σε γκρι και λευκό χρώμα.

Η κόλλα weber.col Special S1 είναι ένα συγκολλητικό κονίαμα πλακιδίων και φυσικών λίθων χρώματος γκρι υψηλής απόδοσης και με μεγάλη ελαστικότητα, που έχει πιστοποιηθεί με προδιαγραφές C2 ΤΕ S1 σύμφωνα με το πρότυπο EN 12004.

Ο αρμόστοκος Weber.color Comfort μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη αρμών  από 1-6mm και διατίθεται σε 33 αποχρώσεις για να καλύπτει όλες τις ανάγκες των αρχιτεκτόνων και διακοσμητών.

Ο αρμόστοκος Weber.color Perfect χρησιμοποιείται για την κάλυψη αρμών από 2 - 20mm και διατίθεται σε 14 αποχρώσεις. Έχει μεγάλη ελαστικότητα και είναι έτοιμος προς χρήση. 

Επίσης, θα διατίθενται σιλικόνες σε 14 αποχρώσεις, ώστε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις στην τοποθέτηση των πλακιδίων.

Τέλος, στη γκάμα  περιλαμβάνονται  αυτοεπιπεδούμενο κονίαμα και αστάρι για την καλύτερη πρόσφυση και την σύνδεση των υλικών μεταξύ τους, καθώς επίσης και υλικά στεγανοποίησης για εξωτερικούς χώρους ή όπου αλλού απαιτείται.