ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση του κλάδου της οικοδομής και των κατασκευών ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019, που διοργανώθηκε 18-20 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Eμείς, είχαμε την χαρά να ξεναγήσουμε στο περίπτερο μας δεκάδες επαγγελματίες του κλάδου αλλά και ιδιώτες και να τους ενημερώσουμε για τα ειδικά προϊόντα και λύσεις που παρέχουμε στη ξηρή δόμηση, τη θερμομόνωση και την ακουστική.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε  στους επισκέπτες  το «ακουστικό κουτί Εcophon», που το επένδυσαν τα χρωματιστά και σε διάφορα σχέδια πάνελ, αφού μπαίνοντας μέσα σε αυτό καταλάβαιναν την διαφορά που προκαλούσαν στην ακουστική ποιότητα του χώρου.

Τους επισκέπτες ενθουσίαζε η διαφορά στον ήχο που προερχόταν από το κουτί plexiglass μέσα στο οποίο είχε τοποθετηθεί ηχείο που έπαιζε μουσική. Το κουτί από πάνω καλυπτόταν από τις γυψοσανίδες Duragyp 15 & Rigips Blaue δείχνοντας στους επισκέπτες τη διαφορά στον ήχο πριν και μετά τη τοποθέτησή τους.

Πως μπορούσε να περάσει απαρατήρητη  η γυψοσανίδα Glasroc X με το νερό να τρέχει μόνιμα πάνω της, γεγονός που αποδείκνυε τις εξαιρετικές επιδόσεις της στις εξωτερικές συνθήκες και στους υγρούς χώρους. Το ενδιαφέρον προσέκλυσαν και τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης Weber καθώς και τα μονοτικά υλικά από ορυκτοβάμβακα ISOVER.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τόσοι επισκέπτες εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για τα προϊόντα και τις λύσεις μας μας και έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσίαση του περιπτέρου μας και την εξυπηρέτηση που έλαβαν από τους συνεργάτες μας.