Ακουστικές Οροφές Ecophon στο 4* Ιbis Styles Athens Routes

Με έμπνευση από την αρχαία ελληνική ιστορία, μέσα από ένα δυναμικό και σύγχρονο σχεδιασμό, το γεμάτο από χρώματα νεόκτιστο ξενοδοχείο 4* ibis Styles Athens Routes μέλος του ομίλου Accor, σας προσκαλεί να ζήσετε την μαγευτική Αθηναϊκή εμπειρία.

Η χαλαρή και ξεκούραστη αίσθηση που αποπνέει καθώς και η δημιουργική του διακόσμηση είναι ιδανικά για μια άνετη και ξένοιαστη διαμονή.

Στο βιοκλιματικό αυτό κτήριο (Βουλιαγμένης 109) που αποτελείται από 89 δωμάτια, σύγχρονες συνεδριακές αίθουσες και ιδιόκτητο εσωτερικό πάρκινγκ, χρησιμοποιήθηκαν οι ακουστικές πλάκες ECOPHON Focus Ds της Saint-Gobain Hellas που με τον κρυφό σκελετό τους δίνουν μία ενιαία μονολιθική επιφάνεια υψηλής αισθητικής με κομψές γραμμές και ταυτόχρονα προσφέρουν μία ιδιαίτερη ακουστική εμπειρία. Οι ακουστικές πλάκες Ecophon Focus Ds διαθέτουν κρυμμένο πλέγμα και συμμετρικό σχεδιασμό άκρων, επιτρέποντας ευκολότερη συναρμολόγηση, ενσωμάτωση φωτιστικών εξαρτημάτων και εξαερισμού.

Η μελέτη και η εφαρμογή των Ακουστικών Οροφών με τις πλάκες ECOPHON σε συνεργασία με την εταιρεία Noise Control Ε.Π.Ε δημιούργησαν έναν χώρο με πολύ καλή ακουστική, χαρούμενο και φωτεινό. Στρατηγικά τοποθετημένο κοντά στο κέντρο της πόλης, μπορεί κάποιος να απολαύσει μια μοναδική εμπειρία διαμονής είτε βρίσκεται στην Αθήνα για δουλειά, είτε με την οικογένεια ή τους φίλους.