Σεμινάριο «Προηγμένα Συστήματα Δόμησης Saint- Gobain»

  • Σεμινάριο Saint-Gobain Hellas
  • Σεμινάριο Saint-Gobain Hellas

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 05/2/2019 σεμινάριο με τίτλο « Προηγμένα Συστήματα Δόμησης Saint- Gobain» στις εγκαταστάσεις του συνεργάτη μας Μαστοράκης& ΣΙΑ ΕΕ στην Κίσσαμο.

Η θεματολογία του σεμιναρίου αφορούσε στην ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις σύγχρονες και συνδυαστικές λύσεις δόμησης που παρέχει η Saint Gobain Hellas. Στο σεμινάριο παρουσιάστηκαν και δοκιμάστηκαν η νέα σειρά προϊόντων υαλοϊνοσανίδων GLASROC, οι γυψοσανίδες υψηλών αντοχών ΗΑΒΙΤΟ& DURAGYP,  τα νέα μεταλλικά προφίλ της σειράς RIGIPROFIL, οι οροφές soft tiles της EUROCOUSTIC, η νέα γενιά τσιμεντοσανίδων AZ, και η σειρά επιχρισμάτων WEBER Cover.

Το σεμινάριο περιλάμβανε την παρουσίαση των πλεονεκτημάτων της χρήσης συστημάτων που προκύπτουν από το συνδυασμό των συγκεκριμένων υλικών και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να ελέγξουν σε πραγματικό χρόνο τα χαρακτηριστικά των προϊόντων αυτών. Οι συμμετέχοντες δοκίμασαν τις υψηλές μηχανικές αντοχές της HABITO, την μεγάλη ελαστικότητα των προϊόντων ΑΖ και GLASROC Riflex καθώς και την διαφοροποίηση της GLASROC X από παρεμφερή υλικά. Επίσης ειδικό κομμάτι παρουσίασης αφορούσε στην γνωριμία με την υψηλή αισθητική των οροφών EURODESIGN της EUROCOUSTIC.  

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με την περιγραφή των ορθών πρακτικών χρήσης και επιλογής των συστημάτων που παρουσιάστηκαν καθώς και με εκτεταμένη ενότητα Q&A.