Γυψοσανίδες Fireline για προσωρινό Νοσοκομείο

Η Βritish Gypsum-Saint Gobain συνέβαλε στη μετατροπή ενός εκθεσιακού χώρου σε προσωρινό νοσοκομείο με 4.000 κλίνες για ασθενείς covid-19.

Το ExCeL London Conference Center στα ανατολικά της πόλης έχει μετατραπεί πλήρως μετά από μια γρήγορη μεταμόρφωση που διήρκεσε λίγο περισσότερο από μία εβδομάδα. Η αίθουσα, που καλύπτει μια περιοχή μεγέθους 10 ποδοσφαιρικών γηπέδων, καταλαμβάνεται τώρα από 4.000 κρεβάτια. Αυτή η εξαιρετική πρόκληση προέκυψε χάρη στην κινητοποίηση της βρετανικής κυβέρνησης και την αλληλεγγύη εκατοντάδων κατασκευαστικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης της βρετανικής Βritish Gypsum, εταιρίας του ομίλου Saint-Gobain. Οι γυψοσανίδες Fireline που παραδόθηκαν (τρεις φορές /ημέρα) τοποθετήθηκαν στο κτίριο για τον διαχωρισμό των δωματίων και των διαδρόμων σε αυτό το νέο νοσοκομείο που ονομάζεται Nightingale Field Hospital.

Οι πρώτοι ασθενείς έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται δεκτοί. Αυτή η εγκατάσταση έκτακτης ανάγκης στελεχώνεται από γιατρούς της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας (NHS) της Βρετανίας από όλη τη χώρα. Στρατιωτικοί γιατροί και εθελοντές βοηθούν και αυτοί όπως μπορούν.