Συμμετοχή της Saint-Gobain PAM στο συνέδριο ΣΕΓΜ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Εταιριών – Γραφείων Μελετών στις 29-30 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη, στο οποίο παραβρέθηκαν πολλοί και αξιόλογοι εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού κόσμου και κυρίως των εταιριών/γραφείων μελετών. Εντός του γενικότερου θεματικού πλαισίου «Ο Μελετητικός – Συμβουλευτικός κλάδος σ’ έναν κόσμο που αλλάζει» ακούστηκαν ομιλίες και ομαδικές συζητήσεις, που ουσιαστικά ανέλυσαν την κατάσταση των υποδομών της χώρας σήμερα, πως προέκυψε και το κυριότερο πως μπορεί να βελτιωθεί μελλοντικά.

Η Saint-Gobain PAM συμμετείχε ως σύνεδρος με δυναμική παρουσία, παράλληλα με την χορηγία και την υποστήριξή της σε αυτό το θεσμό. Με την παρουσία μας στο συνέδριο θέλαμε πρωτίστως να αναγνωρίσουμε την σημασία του κλάδου των μελετητών για την σωστή σχεδίαση τεχνικών έργων υποδομής αλλά και να ευχαριστήσουμε το σύνολό του για την αποδοχή των προϊόντων του ομίλου ως κορυφαία ποιοτικά επιλογή.

Είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε εντός διημέρου με εταιρίες/γραφεία μελετών που εμπιστεύονται τα συστήματα ελατού χυτοσιδήρου αλλά και να ενημερώσουμε πολλούς συναδέλφους τους για την συγκεκριμένη λύση καθώς και για τα καινοτόμα προϊόντα της PAM.