Η Weber-Saint-Gobain λανσάρει 3 νέα προϊόντα

Η Weber- Saint-Gobain παραμένοντας σταθερά προσηλωμένη στην ανάπτυξη εγγυημένων λύσεων για την Αειφόρο Δόμηση και την Προστασία του Περιβάλλοντος, ανέπτυξε τρεις νέες καινοτομίες που σχετίζονται με την προστασία και επένδυση των προσόψεων, καθώς και την αισθητική αναβάθμιση των κτιρίων.

Πιστοποίησε το Webertherm XM Nature, το πρώτο Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης (ETICS), που χρησιμοποιεί μονωτικό υλικό που παράγεται από 100% βιολογικής προέλευσης φελλό, ο οποίος εξοικονομεί ενέργεια ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το περιβάλλον.

Παρουσίασε τη σειρά κονιαμάτων εξομάλυνσης Weber Graphic που χρησιμοποιούνται για την διακόσμηση των προσόψεων και δίνουν τη δυνατότητα για δημιουργία σχεδίων που θα αποτυπώνουν το ‘προσωπικό’ στίγμα κάθε χρήστη στην επιφάνεια του  επιχρίσματος. Αυτή η οικονομική και περιβαλλοντική καινοτομία απαιτεί λιγότερα προϊόντα και δημιουργεί λιγότερα απόβλητα από άλλες τρέχουσες λύσεις.

Τέλος, δημιούργησε τη σειρά διακοσμητικών επιχρισμάτων Weberfloor Style προσφέροντας μια συλλογή από 12 διακοσμητικά, έτοιμα για χρήση κονιάματα που παρέχουν υψηλές μηχανικές αντοχές,  μεγάλη αντίσταση στην φθορά και αντοχή στο χρόνο, καθώς και μεγάλη ευκολία καθαρισμού.