Η Saint-Gobain Κορυφαίος Εργοδότης, παγκόσμια, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Η Saint-Gobain πιστοποιήθηκε σαν Κορυφαίος Εργοδότης παγκόσμια.  Είναι μία από τις 13 εταιρείες σε όλο τον κόσμο που έλαβαν αυτήν την πιστοποίηση.

Το Ινστιτούτο Κορυφαίων Εργοδοτών είναι  ένας ανεξάρτητος οργανισμός που αποδίδει αυτήν την επιβράβευση, η οποία  αναφέρεται  ειδικά στην διαφάνεια και την κινητικότητα των επιχειρήσεων της εταιρείας, την καινοτομία όσον αφορά το Ανθρώπινο Δυναμικό, την οργάνωση εκπαίδευσης και τις αρχές και αξίες  του Ομίλου.

Φέτος, 31 χώρες  στις οποίες δραστηριοποιείται η Saint-Gobain έλαβαν την πιστοποίηση αυτή,  τρεις περισσότερες από το 2017. Ανανεώθηκε επίσης  η πιστοποίηση του Ομίλου σαν  «Κορυφαίος Εργοδότης» για την Ευρώπη, την Βόρεια Αμερική και για την Ασία-Ειρηνικό, ενώ έλαβε αντίστοιχη πιστοποίηση για την Λατινική Αμερική, για πρώτη φορά.

Το Ινστιτούτο Κορυφαίων Εργοδοτών  βράβευσε ως Παγκόσμια Κορυφαίους Εργοδότες, εταιρίες που έχει πιστοποιηθεί  σε τουλάχιστον 20 χώρες και σε αρκετές ηπείρους. Εξακόσιες πρακτικές συνθηκών εργασίας και δεικτών έχουν ελεγχθεί για κάθε μία από τις 31 πιστοποιημένες  χώρες: Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Καναδάς, Κίνα, Κολομβία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Μαλαισία, Μεξικό, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, Ισπανία, Σουηδία, Ταϊλάνδη, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες.

 «Η πιστοποίηση του Κορυφαίου Εργοδότη  αποτελεί αναγνώριση της δέσμευσης της Saint-Gobain και των Διευθυντών μας σε όλο τον κόσμο για την ανάπτυξη των ομάδων τους, προσελκύοντας και καλλιεργώντας ταλαντούχους ανθρώπους και διευρύνοντας το πεδίο των δυνατοτήτων τους» είπε η Claire Pedini,  Aντιπρόεδρος επικεφαλής Ανθρώπινου δυναμικού Saint-Gobain.